Selecteer een pagina

Ons werk

Bad Kollenberg

Bad Kollenberg

Voorzien van een compleet weggewerkte rolluik afdichting die is geïntegreerd in de zwembad rand. Het zwembad is voorzien van een maatwerk vlonder van een dikte van maar liefst 10 centimeter. Dit luxe bad is voorzien van een automatisch zoutwater analyse en verwarming,...

Lees meer
Bad Linne

Bad Linne

Dit zwembad is ontstaan uit een renovatie van een verouderde jacuzzi installatie. Deze splash pool laat zien dat je in de zomer prima kan afkoelen in een klein zwembad. Dit zwembad is voorzien van een bubbel installatie in de zitbank en daarnaast wordt het zwembad...

Lees meer
Bad Mariahoop

Bad Mariahoop

Dit basis bad is geheel naar wens van de klant ingericht. Uiteraard is dit bad voorzien van een filterinstallatie en een geïntegreerde trap. Heeft u ook interesse in een zwembad geheel op maat, neem dan contact met ons op.

Lees meer
Bad Susteren

Bad Susteren

Dit zwembad is gebouwd in een unieke vorm en formaat. Na oplevering hebben wij nog een maatwerk afdekking geïntegreerde. Een zwembad is bij ons nog altijd uit te bereiden met extra opties na oplevering.

Lees meer
Bad Sittard

Bad Sittard

Dit zwembad is aangelegd in een smalle stadstuin, in samenwerking met de klanten hebben wij een maatwerk zwembad gebouwd dat de ruimte optimaal benut zonder de gehele tuin klein aan te laten voelen. Het bad is voorzien van een licht- en filter installatie.

Lees meer
Bad Obbicht

Bad Obbicht

Dit bad is voorzien van voorbereidingen op de toekomst. De klant wil nog tientallen jaren genieten van het bad en dit is mogelijk met uitbreidingen voor het betreden van het zwembad.

Lees meer